Εταιρεία

Εταιρεία

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ 2018

 

ΕΚΤΑΚΤO ΔΡΟΜΟΛΟΓΙO

26/01/2018

Χώρα Σφακίων - Λουτρό - Αγιά Ρουμέλη - Γαύδος  09:00

 

Γαύδος - Αγιά Ρουμέλη - Λουτρό - Χώρα Σφακίων 13:10

 

27/01/2018

Χώρα Σφακίων - Λουτρό - Γαύδος  09:00

 

Γαύδος - Λουτρό - Χώρα Σφακίων 12:15

 

28/01/2018

Παλαιόχωρα - Σούγια -Αγιά Ρουμέλη - Γαύδος  08:00

Γαύδος - Αγιά Ρουμέλη - Σούγια - Παλαιόχωρα 12:30   

      

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,

ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤAI ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

 

 

  

Η εταιρεία ΑΝΕΝΔΥΚ συστάθηκε το έτος 1983 με την συνένωση ναυτιλιακών εταιρειών που προσέφεραν υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς στα παράλια της Νοτιοδυτικής Κρήτης. Από τότε η νέα εταιρεία εμφανίζει καλύτερες υπηρεσίες και αναδεικνύεται στο ναυτιλιακό χώρο  εφαρμόζοντάς αναπτυξιακή πολιτική μάνατζμεντ.

 

Σήμερα η ΑΝΕΝΔΥΚ εξυπηρετεί θαλάσσιες συγκοινωνίες στα έξι κύρια λιμάνια της Νοτιοδυτικής Κρήτης (Σφακιά, Λουτρό, Αγιά Ρουμέλη, Σούγια, Παλαιόχωρα, Ν. Γαύδος) που αφορούν σε αντίστοιχες κατοικημένες και τουριστικές περιοχές.

 

Η εταιρεία εφαρμόζει τον “ Διεθνή κώδικα Διαχείρισης για την ασφαλή λειτουργία των πλοίων και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος”  (ISM CODE),  ο οποίος διασφαλίζει άμεσα την ορθή λειτουργία του πλοίου, την ασφάλεια του επιβάτη και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι 25 άτομα από το χώρο της ναυτιλίας τα οποία εκπαιδεύονται συνεχώς για την βελτίωση των ρυθμών παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Η ΑΝΕΝΔΥΚ διαθέτει ένα ικανό στόλο που αποτελείται από 2 F/B πλοία που προσδίδουν το πλεονέκτημα ευέλικτων και αποτελεσματικών κινήσεων ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, οχημάτων και εμπορευμάτων
 

Αναζήτηση

ΣυνδεσηΞεχάσατε τα στοιχεία σας ;