Εταιρεία

Εταιρεία

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ 2018-2019

 


 

 

 

 

  

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,

ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤAI ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

 

 

  

Η εταιρεία ΑΝΕΝΔΥΚ συστάθηκε το έτος 1983 με την συνένωση ναυτιλιακών εταιρειών που προσέφεραν υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς στα παράλια της Νοτιοδυτικής Κρήτης. Από τότε η νέα εταιρεία εμφανίζει καλύτερες υπηρεσίες και αναδεικνύεται στο ναυτιλιακό χώρο  εφαρμόζοντάς αναπτυξιακή πολιτική μάνατζμεντ.

 

Σήμερα η ΑΝΕΝΔΥΚ εξυπηρετεί θαλάσσιες συγκοινωνίες στα έξι κύρια λιμάνια της Νοτιοδυτικής Κρήτης (Σφακιά, Λουτρό, Αγιά Ρουμέλη, Σούγια, Παλαιόχωρα, Ν. Γαύδος) που αφορούν σε αντίστοιχες κατοικημένες και τουριστικές περιοχές.

 

Η εταιρεία εφαρμόζει τον “ Διεθνή κώδικα Διαχείρισης για την ασφαλή λειτουργία των πλοίων και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος”  (ISM CODE),  ο οποίος διασφαλίζει άμεσα την ορθή λειτουργία του πλοίου, την ασφάλεια του επιβάτη και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι 25 άτομα από το χώρο της ναυτιλίας τα οποία εκπαιδεύονται συνεχώς για την βελτίωση των ρυθμών παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Η ΑΝΕΝΔΥΚ διαθέτει ένα ικανό στόλο που αποτελείται από 2 F/B πλοία που προσδίδουν το πλεονέκτημα ευέλικτων και αποτελεσματικών κινήσεων ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, οχημάτων και εμπορευμάτων
 

Αναζήτηση

ΣυνδεσηΞεχάσατε τα στοιχεία σας ;